Berichtgeving Leidsch Dagblad over Voor ieder 1

We betreuren de onrust die is ontstaan door de recente berichtgeving in het Leids Dagblad over mogelijke financiële problemen bij Voor ieder 1.
 

Deze berichten zijn voortgekomen uit een brief van het bestuur van MEE, waarin werd gewaarschuwd voor een mogelijk financieel risico van 3,8 miljoen euro voor de gemeenten als gevolg van een btw-kwestie. Hoewel deze situatie de nodige zorgen heeft veroorzaakt, willen wij benadrukken dat de continuïteit van Vi1 niet ter discussie staat.

Het besluit van de gemeenten Hillegom Lisse, Teylingen en Noordwijk om per 1 juli 2025 medewerkers in dienst te nemen, blijft onverminderd van kracht.

 

Onze prioriteit ligt bij het proces en de organisatie en het bieden van goede hulp aan de inwoners van onze gemeenten, ook tijdens deze overgangsperiode. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat onze medewerkers de nodige ondersteuning krijgen om hun belangrijke werk voort te zetten. Wij blijven ons met toewijding inzetten met als doel om de continuïteit van hulp/zorg te waarborgen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie